Джейми Фокс отрече обвиненията, повдигнати срещу него в ново дело, в което

...
Джейми Фокс отрече обвиненията, повдигнати срещу него в ново дело, в което
Коментари Харесай

„Никога не се е случвало“: Джейми Фокс отрече обвиненията в сексуално насилие

Джейми Фокс отрече обвиненията, повдигнати против него в ново дело, в което се твърди, че е извършил сексуално принуждение над жена в ресторант в Ню Йорк през 2015 година

Faces Sexual Assault Lawsuit, Actor Denies Allegations
— LatestLY (@latestly)
Говорителят на 55-годишния артист каза в изказване: „ Предполагаемият случай в никакъв случай не се е случил “ .

„ През 2020 година това лице заведе съвсем еднакъв иск в Бруклин. Този случай беше преустановен малко по-късно “ , продължи той. „ Исковете не са по-жизнеспособни през днешния ден, в сравнение с бяха тогава. Убедени сме, че ще бъдат отхвърлени още веднъж. “

„ И откакто станат, господин Фокс има намерение да заведе иск за злонамерено наказателно гонене против това лице и нейните юристи за наново подаване на този лекомислен иск “ , добави представителят.

Jamie Foxx Denies Sexual Assault Incident at N.Y.C. Restaurant, Says It 'Never Happened': Rep
— People (@people)
Жалбата против Фокс беше подадена във Върховния съд на Ню Йорк в сряда. Документите демонстрират, че хипотетичната жертва, разпозната единствено като Джейн Доу, твърди, че въпросният случай се е случил през август 2015 година в ресторант.

Предполагаемата жертва твърди, че когато тя и нейна другарка влезнали в бара и салона на покрива на заведението, видели съоснователя на Catch Hospitality Group Марк Бирнбаум да седи „ на една маса и да пие питиета “ с Фокс, чието същинско име е Ерик Марлон Бишоп. 

Предполагаемата жертва твърди, че към 1:00 сутринта тя и приятелката ѝ се приближили до масата на Фокс, с цел да изискат фотография с носителя на " Оскар ". Тя твърди, че той е дал отговор: „ Разбира се, скъпа, всичко за теб “ и са създали „ няколко фотоси “ .

Фокс, за който дамата твърди в жалбата, че „ изглеждаше в нетрезво положение “ , твърди, че е споделил на Джейн Доу: „ Уау, имаш това тяло на супер модел “, „ Миришеш толкоз добре “ и „ Приличаш на Ники “ . (Според правосъдните документи, когато тя попитала „ Коя е Ники? “ Фокс дал отговор „ Габриел Юниън “ и по-късно сякаш я сграбчил за ръката и я издърпал към задната част на покрива.

В правосъдната документи се твърди, че откакто Фокс е отвел Джейн Доу до насаме място, той „ сложил двете си ръце на кръста ѝ и почнал да пипа гърдите ѝ.

Jamie Foxx Denies Sexual Assault Allegations After Being Sued | Click to read more
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР